İDA – DER'DEN ``KÖPRÜLER KURMAK KONSERİ”

İDA – DER

Edremit İda-Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İda-Der) tarafından düzenlenen ``Köprüler Kurmak Konseri” gerçekleştirecek.






Edremit İda-Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İda - Der)tarafından düzenlenen ``Köprüler Kurmak Konseri” Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezinde gerçekleştirecek.  


Edremit İda – Der'in kuruluşunun 5. nci yılında İda - Der`in ev sahipliğinde, 3 yıldır geleneksel olarak düzenlenen ve repertuarında batı müziğinin en popüler eserleri ile birlikte, geleneksel müziğimizin ve dünya müziklerinin yer aldığı ``Köprüler Kurmak” adlı konser 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü saat: 20.00 de Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.      

``Köprüler Kurmak” adlı konserde Orkestra Şefi Doç. Dr. Mümtaz Hakan Sakar yönetiminde 40 kişilik İzmir 9 Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Orkestrası çalacak.  

Geleneksel müziğimizin ve dünya müziklerinin yaylı çalgılar için düzenlenmiş örneklerini müzikseverlere sunacağını açıklayan İda - Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Zehra Aksay,  Nerede bir şair, bir şiir varsa çekinme otur. Çünkü kötü insanların şiirleri yoktur. Nerede bir saz, bir türkü varsa çekinme otur. Çünkü kötü insanların türküleri yoktur.``Köprüler Kurmak” adlı konsere tüm halkımızın katılımını bekliyorum” dedi.

``
Köprüler Kurmak” adlı konserin ücretli olduğunu açıklayan Dernek Başkanı Zehra Aksay, Konser 15 TL ücretli olduğu ve davetiye temini için (0531) 9226064 / (0507) 2437611 telefonlardan bilgi alınabilir.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 30.9 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli